Opublikowano:

Podsumowanie MAJ

Maj rozpoczęłam biegowo i choć nie był to miesiąc obfity w systematyczne bieganie, pobiłam życiówkę na 1o km i wzięłam dwukrotny udział w zawodach. Relacje tutaj: INTERRUN i Szpot.  Uważam , że całkiem względnie jak na poziom obowiązków a na myśli mam egzaminy oczywiście. Nie tylko bieganiem człowiek żyje, a przede wszystkim mój świat się kręci wokół fitnessu. Zatem nie obyło się bez odwiedzenia targów FIT EXPO. Co byłby ze mnie za instruktor gdybym nie śledziła aktualnych trendów i nowych form ruchu 😉 A i właśnie pochwalę się, a co mi tam 🙂 Zaczęłam prowadzić zajęcia jako instruktor, choć ostatni egzamin jeszcze przede mną, ale działam :)))))
Zorganizowałam FIT SPOTKANIE, dzięki któremu mogłyśmy się poznać w prawdziwym życiu nie tylko przez monitor 🙂 Przeczytajcie relacje tutaj.
Lato coraz bliżej więc oprócz ćwiczeń postanowiłam zmienić swoją dietę, staram się wyeliminować gluten i słodycze. Na moim talerzu zagościły warzywa, truskawki, kasze oraz ryż . Ćwiczenia to tylko 30% więc dieta musi być 🙂
ZAPRASZAM na konkurs 🙂

RUDZIENKA

0 komentarzy do: „Podsumowanie MAJ

  1. Uwielbiam takie zdjecia, kolorowe. Zaraz obczaje konkurs:-P

  2. A właśnie! Widziałam to zdjęcie faszerowanych papryk na insta czy fejsie i zapomniałam spytać – z czego jest farsz? :>
    Ja ostatnio kupiłam amarantusa w Rossie i jako propozycję podania podali właśnie faszerowane nim papryki. Próbowałaś może? 😉

  3. Twoje potrawy wyglądają znakomicie 🙂

  4. Ale pyszności u Ciebie:) Ciekawa jestem jaki wpływ będzie miało na Ciebie odstawienie glutenu:)

  5. Świetnie wygląda to jedzonko 🙂

  6. Jedzonko pyszniuuutkie! Chociaż najfajniejsze to chyba fit spotkanie 😀

  7. ależ smacznie to wszystko wygląda! 🙂 kiedy mogę wpaść na obiad? 😀

  8. sałatka caprese to zawsze dobry pomysł! 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

18 + dziesięć =